Björn natthiko lindeblad instagram

Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) • Instagram photos and …

115k Followers, 87 Following, 388 Posts – See Instagram photos and videos from Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko)

Om du läser det här, så har jag gått ur tiden. – Instagram

129k Likes, 32.8k Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Om du läser det här, så har jag gått ur tiden. Det skedde mitt på dagen, …

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram: “Igår begravde vi min …

679 Likes, 115 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Igår begravde vi min pappa. Med så mycket hjärta. Precis som han.

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram: “Är det nån mer än jag …

11.5k Likes, 1221 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Är det nån mer än jag som kollar? ”

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram: “När man har varit …

5418 Likes, 410 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “När man har varit gifta i 5 år firar man trä-bröllop. Det har vi varit idag.

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram: “Hasse är min bror …

Björn Natthiko Lindeblad på Instagram: “Hasse är min bror. Han har gett mig tre stiliga axelväskor sedan jag slutade vara munk. Den andra är den till vänster. Som nu sakta tycks vilja dra sig undan och åldras i solitär värdighet. Den tycks helt ovetande om att det finns en liten lågmäld men röststark rörelse som vill se den lottas ut i Musikhjälpen i december. Jag tror själv kändisfaktorn är på tok för låg, och räds pretto-faktorn. Men den som lever får se.Väskan till höger säger så mycket om min bror. Vi gladde oss båda åt att ses på middag hos mamma och pappa igår kväll. Efter en mysig middag och en exceptionellt högljudd och prestigefylld familjekamp under “Vem vet mest”, så hämtar han ett stort vackert paket åt mig. “Jag köpte den här åt dig idag.” Inuti låg axelväskan. Sådär bara. Apropå ingenting. Ingen födelsedag eller namnsdag i faggorna. Bara ännu en random gest av oåterhållen generositet. Storslagen och anspråkslös på samma gång. Tack för att du satt guldkant på så många stunder på så många sätt i mitt liv dom senaste 44 åren, 3 månaderna och 26 dagarna, brollan. Jag är så vidunderligt glad att storken landade på just vårat tak med dig i ett knyte i näbben. Hasse for President!!!”

167 Likes, 6 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Hasse är min bror. Han har gett mig tre stiliga axelväskor sedan jag slutade …

167 Likes, 7 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Hasse är min bror. Han har gett mig tre stiliga axelväskor sedan jag slutade vara munk. Den andra är den till vänster. Som nu sakta tycks vilja dra sig undan och åldras i solitär värdighet. Den tycks helt ovetande om att det finns en liten lågmäld men röststark rörelse som vill se den lottas ut i Musikhjälpen i december. Jag tror själv kändisfaktorn är på tok för låg, och räds pretto-faktorn. Men den som lever får se.Väskan till höger säger så mycket om min bror. Vi gladde oss båda åt att ses på middag hos mamma och pappa igår kväll. Efter en mysig middag och en exceptionellt högljudd och prestigefylld familjekamp under “Vem vet mest”, så hämtar han ett stort vackert paket åt mig. “Jag köpte den här åt dig idag.” Inuti låg axelväskan. Sådär bara. Apropå ingenting. Ingen födelsedag eller namnsdag i faggorna. Bara ännu en random gest av oåterhållen generositet. Storslagen och anspråkslös på samma gång. Tack för att du satt guldkant på så många stunder på så många sätt i mitt liv dom senaste 44 åren, 3 månaderna och 26 dagarna, brollan. Jag är så vidunderligt glad att storken landade på just vårat tak med dig i ett knyte i näbben. Hasse for President!!!”

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram: “Det här kom igår.”

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram: “Det här kom igår.”

571 Likes, 55 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Det här kom igår.”

571 Likes, 55 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Det här kom igår.”

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram: “Gamla vänner. Gamla …

3701 Likes, 123 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Gamla vänner. Gamla vänner kan kalla dig dom mest oförblommerade grovheterna, …

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram: “Tänk om jag vetat för 55 år sedan vilket fantastiskt arbete jag skulle få till slut. Då hade jag nog blivit precis lika glad som jag är på den här bilden. Efterdyningarna från Framgångspodden rullar ännu starka. Faktiskt starkare än efter mitt “Sommar” i P1, om man tittar till mängden värmande meddelanden och mejl. Tack alla som hört av er och lyst upp min värld med er uppskattning. Ni gör det så vackert hos mig!Jag tänker däremot absolut inte prata om vad som dyker upp i övermorgon. Min första reklamfilm. För målarfärg och tålamod. Först måste jag kolla att den blir OK. Sen kanske, kanske… Däremot slår jag gärna ett par slag på min trumma för det jag tycker är min största talang. Att leda meditations-retreats. En grupp samlas för en dag eller en helg. Dagarna fylls av vägledda meditationer, gruppsamtal, egentid, och en sällsam magi som är svår att sätta ord på. Sakta men säkert minskar avståndet mellan människor. Mellan hjärta och intellekt. Var och en tycks få vad dom behöver. Från den som aldrig tidigare mediterat en enda minut, till den som mediterat sedan 60-talet. Ett vet jag som vi alla behöver. Att hitta tillbaka till det enda inombords som inte ändrat sig alls sedan vi var lika unga som jag är på bilden. Det är det jag vill med mina retreats.Vill du vara med? Här är höstens tillfällen;Frötuna Gård & Retreat nära Uppsala, 7-9 oktoberTofta Retreat i Bohuslän, 15-16 oktoberNia Movement i Göteborg, 5-6 novemberMundekulla i Småland, 11-13 novemberSörby Gård i norra Halland, 25-27 novemberYogashala i Kungälv, 3 decemberBara klicka på den relevanta raden på min hemsida, (http://natthiko.se/aktiviteter/), så dyker all info om varje tillfälle upp. Klart jag blir jätteglad om du delar eller pingar eller berättar för en vän du tror vill veta.Tack på förhand!”

139 Likes, 5 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Tänk om jag vetat för 55 år sedan vilket fantastiskt arbete jag skulle få till …

139 Likes, 5 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Tänk om jag vetat för 55 år sedan vilket fantastiskt arbete jag skulle få till slut. Då hade jag nog blivit precis lika glad som jag är på den här bilden. Efterdyningarna från Framgångspodden rullar ännu starka. Faktiskt starkare än efter mitt “Sommar” i P1, om man tittar till mängden värmande meddelanden och mejl. Tack alla som hört av er och lyst upp min värld med er uppskattning. Ni gör det så vackert hos mig!Jag tänker däremot absolut inte prata om vad som dyker upp i övermorgon. Min första reklamfilm. För målarfärg och tålamod. Först måste jag kolla att den blir OK. Sen kanske, kanske… Däremot slår jag gärna ett par slag på min trumma för det jag tycker är min största talang. Att leda meditations-retreats. En grupp samlas för en dag eller en helg. Dagarna fylls av vägledda meditationer, gruppsamtal, egentid, och en sällsam magi som är svår att sätta ord på. Sakta men säkert minskar avståndet mellan människor. Mellan hjärta och intellekt. Var och en tycks få vad dom behöver. Från den som aldrig tidigare mediterat en enda minut, till den som mediterat sedan 60-talet. Ett vet jag som vi alla behöver. Att hitta tillbaka till det enda inombords som inte ändrat sig alls sedan vi var lika unga som jag är på bilden. Det är det jag vill med mina retreats.Vill du vara med? Här är höstens tillfällen;Frötuna Gård & Retreat nära Uppsala, 7-9 oktoberTofta Retreat i Bohuslän, 15-16 oktoberNia Movement i Göteborg, 5-6 novemberMundekulla i Småland, 11-13 novemberSörby Gård i norra Halland, 25-27 novemberYogashala i Kungälv, 3 decemberBara klicka på den relevanta raden på min hemsida, (http://natthiko.se/aktiviteter/), så dyker all info om varje tillfälle upp. Klart jag blir jätteglad om du delar eller pingar eller berättar för en vän du tror vill veta.Tack på förhand!”

Björn Natthiko Lindeblad on Instagram – Hej kroppen

34.9k Likes, 6988 Comments – Björn Natthiko Lindeblad (@natthiko) on Instagram: “Hej kroppen, Jag vet. Du kämpar. Minns du hur mycket lättare det var förr, …

Keywords: björn natthiko lindeblad instagram, natthiko instagram, instagram björn natthiko