Calle schulman instagram

Calle Schulman (@calleschulman) • Instagram photos and …

92.1k Followers, 1003 Following, 3527 Posts – See Instagram photos and videos from Calle Schulman (@calleschulman)

Calle Schulman (@calleschulman) • Instagram photos and …

92.1k Followers, 1002 Following, 3527 Posts – See Instagram photos and …

Calle Schulman on Instagram: “Sen hade vi ett långt snack om …

2900 Likes, 28 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Sen hade vi ett långt snack om vampyrer. Vi vet ju alla att de dricker blod.

Calle Schulman on Instagram: “Det går inte att komma ifrån …

Calle Schulman on Instagram: “Det går inte att komma ifrån. Hur mycket alla imponerade mediapolare och “kändisar” än håller käft. Ingen vågar ju bli ovän med ballaste snubben i klassen, right? Den här åsikten vittnar om en djupt trasig person med lagrade mängder hat i kroppen. Filip tycker vad han vill om kungahuset såklart. Men när han alltså önskar att oskyldiga barn och ungdomar i kåkstäder i Sydafrika ska tappa sin samlingspunkt och därmed sin framtidstro då vill jag bara säga en sak till dig Filip Hammar: Jag har förstått att du mår dåligt och att du gråter ofta. Du berättar ofta om det i dina program. Och jag tyckte nog synd om dig. Först tänkte jag att det var därför du skrev så dumt. På grund av din egen olycka. För jag vet att du är rik och lever väldigt flott och köper skjortor för tre tusen men att det inte gör lycka åt varken dig eller någon annan. Men när du önskar olycka åt projektet jag älskar så mycket så tappar jag varenda uns av respekt för dig. Jag har haft dig som idol. Har velat bli som du. Älskat din briljans. Inget av det där är kvar. Det skiter du i såklart. Men du behöver ta tillbaka det där. Och be om ursäkt. Inte till någon annan än till alla de 750 barn och ungdomar som på riktigt har chans till att få en framtid i en hopplös situation. De vet såklart inte vem du är och kommer inte höra talas om det här. Hoppas jag. Men det förändrar inget. Du är väldigt fylld av hat, Filip. Och du får hata vem du vill. Men när du hatar på människor med historier bakom sig du inte har en aning om blir det fel. När du hatar på ett projekt som är DÄR och GÖR något… Alla som arbetar med detta. Allt de lägger ned. Äh. Du skiter i det här. Du går vidare och är “ärlig” och “kritisk” och gör nåt nytt program. Men här träffade du fel. För det här var inte kritik mot monarkin. Det här var kritik mot – jag skulle skriva “de svagaste”. Men det stämmer ju inte. För de är alla jävligt mycket starkare och bättre människor än du, ditt jävla vrak.”

6363 Likes, 621 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Det går inte att komma ifrån. Hur mycket alla imponerade mediapolare och …

6,362 Likes, 621 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Det går inte att komma ifrån. Hur mycket alla imponerade mediapolare och “kändisar” än håller käft. Ingen vågar ju bli ovän med ballaste snubben i klassen, right? Den här åsikten vittnar om en djupt trasig person med lagrade mängder hat i kroppen. Filip tycker vad han vill om kungahuset såklart. Men när han alltså önskar att oskyldiga barn och ungdomar i kåkstäder i Sydafrika ska tappa sin samlingspunkt och därmed sin framtidstro då vill jag bara säga en sak till dig Filip Hammar: Jag har förstått att du mår dåligt och att du gråter ofta. Du berättar ofta om det i dina program. Och jag tyckte nog synd om dig. Först tänkte jag att det var därför du skrev så dumt. På grund av din egen olycka. För jag vet att du är rik och lever väldigt flott och köper skjortor för tre tusen men att det inte gör lycka åt varken dig eller någon annan. Men när du önskar olycka åt projektet jag älskar så mycket så tappar jag varenda uns av respekt för dig. Jag har haft dig som idol. Har velat bli som du. Älskat din briljans. Inget av det där är kvar. Det skiter du i såklart. Men du behöver ta tillbaka det där. Och be om ursäkt. Inte till någon annan än till alla de 750 barn och ungdomar som på riktigt har chans till att få en framtid i en hopplös situation. De vet såklart inte vem du är och kommer inte höra talas om det här. Hoppas jag. Men det förändrar inget. Du är väldigt fylld av hat, Filip. Och du får hata vem du vill. Men när du hatar på människor med historier bakom sig du inte har en aning om blir det fel. När du hatar på ett projekt som är DÄR och GÖR något… Alla som arbetar med detta. Allt de lägger ned. Äh. Du skiter i det här. Du går vidare och är “ärlig” och “kritisk” och gör nåt nytt program. Men här träffade du fel. För det här var inte kritik mot monarkin. Det här var kritik mot – jag skulle skriva “de svagaste”. Men det stämmer ju inte. För de är alla jävligt mycket starkare och bättre människor än du, ditt jävla vrak.”

calleschulman – Instagram

Calle Schulman on Instagram: “Två veckor med den här telefonen nu. Jag låter kanske nyfrälst. Men upplever så stora skillnader i livet. Känner mig lugn på något sätt. Mer närvarande. Mer kreativ. Man ska akta sig för att ge råd till andra människor. Men om nån av er känner att användandet av smartphones börjar slå i taket – testa. Det händer numera att jag glömmer telefonen hemma. Och är ok med det. Så otroligt skönt. Har en iPad i väskan. Men den är så besvärlig att den liksom inte åker fram i onödan. Telefonen laddar jag var femte dag. Viktigaste skillnaden: att jag får mental ställtid. Efter möten börjar jag inte fippla med den satans telefonen. Jag tänker på det som sades. Och tänker på nästa steg. Och på kvällen och på familjen och på ingenting. Men som sagt. Ni kanske sköter mobilen med måtta.”

6624 Likes, 0 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Två veckor med den här telefonen nu. Jag låter kanske nyfrälst.

6,619 Likes, 0 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Två veckor med den här telefonen nu. Jag låter kanske nyfrälst. Men upplever så stora skillnader i livet. Känner mig lugn på något sätt. Mer närvarande. Mer kreativ. Man ska akta sig för att ge råd till andra människor. Men om nån av er känner att användandet av smartphones börjar slå i taket – testa. Det händer numera att jag glömmer telefonen hemma. Och är ok med det. Så otroligt skönt. Har en iPad i väskan. Men den är så besvärlig att den liksom inte åker fram i onödan. Telefonen laddar jag var femte dag. Viktigaste skillnaden: att jag får mental ställtid. Efter möten börjar jag inte fippla med den satans telefonen. Jag tänker på det som sades. Och tänker på nästa steg. Och på kvällen och på familjen och på ingenting. Men som sagt. Ni kanske sköter mobilen med måtta.”

Calle Schulman on Instagram: “Fick detta igår och förstod …

708 Likes, 22 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Fick detta igår och förstod omedelbart att det är över för mig nu.

Calle Schulman on Instagram: “Det finns en app ni borde testa …

426 Likes, 25 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Det finns en app ni borde testa helt gratis. När man känner sig otrygg startar man …

Calle Schulman on Instagram: “Den här tjejen ska ut och åka!!!”

calleschulman. Verified. Penny sover över hos kompis. Tom Allan saknar henne men låtsas inte om det. Han frågar lite liksom FÖRSTRÖTT ”Jaha. När..

Vår ju. Och @sandhrajohnsson. Och allt. Happy me! – Instagram

Calle Schulman on Instagram: “Vår ju. Och @sandhrajohnsson. Och allt. Happy me!”

5874 Likes, 51 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Vår ju. Och @sandhrajohnsson. Och allt. Happy me!”

5,874 Likes, 51 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Vår ju. Och @sandhrajohnsson. Och allt. Happy me!”

Vi behöver hitta en större lägenhet. Säg till om ni vet någon …

3164 Likes, 104 Comments – Calle Schulman (@calleschulman) on Instagram: “Vi behöver hitta en större lägenhet. Säg till om ni vet någon som hyrs ut.

Keywords: calle schulman instagram, instagram calle schulman