Den kompletta guiden till Volbeat i Sverige: Systembolaget, turnédatum 2021, 2022 och 2019

Volbeat är ett danskt rockband som har vunnit stor popularitet över hela världen, inklusive i Sverige. Med sin unika stil som blandar hårdrock, punk och rockabilly har bandet skapat en lojal fanbas som alltid är ivriga att få höra dem live och köpa deras album. I den här guiden kommer vi att utforska allt du behöver veta om Volbeat i Sverige, inklusive deras relation till Systembolaget och deras turnédatum under åren 2019, 2021 och 2022.

Volbeat och Systembolaget

Systembolaget är den svenska statens detaljhandelsmonopol för alkohol. Det är en plats där svenska medborgare över 20 år kan köpa alkoholhaltiga drycker. När det gäller Volbeat så lanserades deras signaturdryck “Volbeat Rum” på Systembolaget 2018. Drycken är en mörk rom av hög kvalitet som inspirerats av bandets musik och är definitivt värt att prova för alla fans. Det är en unik produkt som förutom att vara välsmakande också har ett coolt samlarvärde.

Turnédatum 2019

Under 2019 besökte Volbeat Sverige för en rad konserter runtom i landet. Bandet spelade på några av de största arenorna och festivalerna, inklusive Gröna Lund i Stockholm, Sweden Rock Festival i Sölvesborg och Lisebergshallen i Göteborg. Med en explosiv scenframträdande och en låtlista fylld med deras största hits gjorde Volbeat intryck på sina svenska fans och fick dem att längta efter mer.

Turnédatum 2021

Tyvärr, på grund av Covid-19-pandemin och de restriktioner som infördes runt om i världen, fick Volbeat skjuta upp sina planerade turnédatum för 2021. Bandet hade planerat att återvända till Sverige och ge sina fans ännu en minnesvärd upplevelse. Men oroa dig inte, Volbeat har meddelat att de will återuppta sina liveframträdanden så snart det är säkert att göra så! Så se fram emot att se dem live i en stad nära dig inom en snar framtid.

Turnédatum 2022

Volbeat har redan börjat avslöja sina turnéplaner för år 2022 och Sverige är definitivt inkluderat i deras schema. Bandet har bokat spelningar på flera stora arenor runt om i landet, inklusive Friends Arena i Stockholm, Malmö Arena i Malmö och Scandinavium i Göteborg. Så håll utkik efter biljettsläpp och se till att säkra dina biljetter i tid för att inte missa denna spektakulära liveupplevelse.

Sammanfattning

Volbeat är ett populärt rockband som har fångat svenska rockfans hjärtan. Systembolaget erbjuder även deras signaturdryck “Volbeat Rum”, vilket har blivit en favorit bland både fans och samlare. Även om de planerade turnédatumen för 2021 fick skjutas upp på grund av pandemin, är bandet redo att rocka Sverige igen år 2022. Håll koll på deras officiella hemsida och biljettförsäljningssidor för att vara säker på att få din plats när de återvänder till Sverige.

Ofte stillede spørgsmål

Struktur:

När kommer Volbeat till Sverige under år 2021?

Volbeat kommer tyvärr inte att ha några planerade konserter i Sverige under år 2021.

Finns det några planerade Volbeat-konserter i Sverige under år 2022?

Just nu har jag inga exakta uppgifter om Volbeats konsertplaner för 2022 i Sverige. Det är bäst att hålla utkik efter officiella tillkännagivanden och biljettinformation.

När spelade Volbeat senast i Sverige?

Volbeat spelade senast i Sverige år 2019.

Kommer Volbeat att besöka några andra länder i närheten av Sverige under år 2021?

Tyvärr har jag ingen information om vilka andra länder Volbeat kommer att besöka under år 2021.

Var kan jag köpa Volbeat-merchandise i Sverige?

Du kan hitta officiell Volbeat-merchandise på deras officiella webbutik eller hos auktoriserade återförsäljare.

Var kan jag lyssna på Volbeats senaste album?

Volbeats senaste album finns tillgängligt på olika musikströmningstjänster som Spotify, Apple Music och Deezer. Du kan också köpa skivan i fysiska format hos skivbutiker eller online.

Vilka genrer spelar Volbeat?

Volbeat spelar en mix av hårdrock, heavy metal och punkrock.

Vilka är medlemmarna i Volbeat?

Medlemmarna i Volbeat är Michael Poulsen (sång och gitarr), Jon Larsen (trummor), Kaspar Boye Larsen (bas) och Rob Caggiano (gitarr).

Har Volbeat några svenska låtar?

Ja, Volbeat har spelat in en svensk version av deras låt “For Evigt” med svenska sångtexter.

Vad är Systembolaget?

Systembolaget är det svenska alkoholmonopolet, där man kan köpa alkoholhaltiga drycker som sprit, vin och öl.

Artiklen Den kompletta guiden till Volbeat i Sverige: Systembolaget, turnédatum 2021, 2022 och 2019 har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 39 anmeldelser